Hrátky pro šikovné ruce


Inka Faustová

Pojďte si hrát! Kniha plná nápadů pro tvoření.

Kniha navazuje na úspěšný titul vydaný v roce 2011 – Výtvarné hrátky pro šikovné ručičky. Obsahuje přes padesát nápadů pro tvoření rodičů s dětmi, ale také pro ruční a výtvarné práce v prvních i druhých třídách základních škol. Uvedené nápady jsou jednoduché a hravé, při výrobě jsou použity cenově dostupné materiály a také spousta věcí z domácnosti, které jinak končí v odpadu.

Autorka má dlouholetou zkušenost s dětmi, veškeré nápady v knize má ověřené z vlastního dětského klubu, kde vede pravidelné výtvarné kurzy pro děti. Pracovní postupy jednotlivých výtvarných „dílek“ jsou podrobně popsány, namalovány a vyfotografovány, nechybí seznam potřebných materiálů, pro méně zdatné rodiče jsou připojeny šablony.

Rozdělení knihy do oddílů podle náročnosti výrobků (nápady pro děti dvouleté, tříleté, čtyřleté, pětileté a šestileté) je pouze orientační, protože dovednosti a schopnosti dětí jsou individuální, a stejně staré děti mohou být různě zručné. Nechť si tedy samy vyberou, co se jim líbí.

Tato veselá kniha plná barev nás vyzývá – pojďme tvořit, prožijme s dětmi příjemný čas, dejme průchod fantazii a rozvíjejme jejich dovednosti, vezměme štětce, barvy a skicáky a …hrajme si. A mějme trpělivost.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 96
Datum vydání 11.02.2013
Formát 195x255 mm
Hmotnost 0,48 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Inka Faustová
EAN 9788000030777
Věk od 2
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem