Atlas prehistorie pro děti


Oldřich Růžička, Tomáš Tůma

Prozkoumejte prehistorii na velkých rozkládacích mapách nabitých obrázky charakteristickými pro danou etapu vývoje Země.

Prozkoumejte prehistorii na velkých rozkládacích mapách nabitých obrázky charakteristickými pro danou etapu vývoje Země.

Pokud se zajímáš o prehistorická zvířata, rostliny a vývoj života na Zemi vůbec, pak věř, že se zajímáš o knihu, která ti spolehlivě odpoví na všechny tvoje zvídavé otázky. Provede tě prvními krůčky modré planety až po její současnost. Ukáže ti počáteční formy života, seznámí s prehistorickými zvířaty- fakt jsou to někdy nebezpečně vyhlížející netvoři - naučí tě poznávat prababičky rostlin a pradědečky stromů. Není to paráda? Každému období věnuje kniha celou kapitolu a velkou rozkládací mapu nabitou obrázky charakteristickými pro danou etapu vývoje Země. Najdi si pohodlné místo a vydej se na cestu časem, na dlouhou pouť planety Země.

V KNIZE NAJDEŠ:

• vše o počátcích Země a prvních formách života,

• detaily z jednotlivých období od prvohor po čtvrtohory,

• zvířata a rostliny napříč všemi kontinenty a všemi epochami,

• vše o vývoji člověka,

• barevné celostránkové ilustrace,

• dinosaury, mamuty, tygry šavlozubé a spousty dalších tvorů.

Číst více
290 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 48
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.02.2017
Formát 235x265 mm
Hmotnost 0,61 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000045221
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Video

Autor knihy

Oldřich Růžička

Oldřich Růžička


Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity a více než 12 let působil jako učitel na základní škole a následně na gymnáziu. Po opuštění pedagogické dráhy začal pracovat jako redaktor, posléze šéfredaktor a publisher v nakladatelství Computer Press, kde stál mimo jiné u zrodu nově vznikajících redakcí knih pro děti a mládež, redakce hobby literatury a dalších oblastí non-fiction literatury. V roce 2007 založil nakladatelství B4U Publishing, které se od svého počátku zaměřilo na tvorbu knih pro děti a orientovalo se převážně na zahraniční trhy. Jeho knihy byly přeloženy do více než padesáti jazyků a prodávají se ve čtyřiceti zemích pěti kontinentů.