Svět plný extrémů


Helena Haraštová

S touto partou dětí se neztratíte v džungli ani ve sněhové bouři.

Možná že hltáte cestovatelské pořady a toužíte vypravit se do neznáma na vlastní pěst, navštívit ta nejodlehlejší a nejnebezpečnější místa planety, zdolat ty nejnáročnější výzvy a podělit se o to všechno se světem. Až jednou budu dospělý, říkáte si… Velká dobrodružství však čekají na každého, kdo je připraven!

V této knize vás odvážní kluci a odvážné dívky, kteří se nebáli jít za svým snem, prostřednictvím fotoaparátů a objektivů kamer zvou na vlastní fascinující výpravy. Dostávají se do míst, kde by se bál leckterý dospělý, ale jejich reportáže neodolatelně voní dobrodružstvím…

Pokud i vy toužíte umět vytvořit pořad, který změní život nejen vám, ale i vašim sledujícím, pak máte v rukou tu pravou inspiraci. Během jednotlivých expedic s dětmi poznáte báječná místa ukrytá před běžnými turisty, zjistíte, jak ze svého putování vytěžit maximum, a zároveň se naučíte, jak své vlastní výpravy za poznáním pomocí moderních technologií zaznamenat.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 44
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.11.2021
Formát 250x320 mm
Hmotnost 0,617 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Lukáš Fibrich
EAN 9788000062242
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.