Příhoda málo uvěřitelná (audiokniha pro děti)

O neobvyklém přátelství a mluvících kresbách


Arnošt Goldflam

Povídání a malování může být kouzlem, které zažene samotu!

Poslechněte si příběh opravdu těžko uvěřitelný, ale možná pravdivý! Vypráví o tom, jak povídání a malování může být lékem proti samotě, může bořit hranice mezi nejmladšími a nejstaršími a možná i hranice úplně jiné. Kniha o malé Helence, jejím o sedmdesát let starším sousedovi a kouzelných obrázcích je nejen ke čtení, ale trochu i k malování a hraní. Pojďte poslouchat, povídat si a malovat.

Mobilní hospic Cesta domů vydává knížky a letáky už více let. Tématem není jen paliativní péče, umírání a smrt. Často je to lidskost, rozhovor, přiznání strachu a hledání, co s ním. Decentní nahlížení za opony. Cesta domů otvírá nelehká témata, zpřístupňuje je i dětem.

Knížka Příhoda málo uvěřitelná je pro děti od pěti let. Dospělým se možná zdají méně uvěřitelné jiné věci než dětem. Nebo je třeba příběh vyprovokuje k málo uvěřitelným návštěvám, rozhovorům… Příběhy totiž pomáhají fantazii posunout ke skutečnosti, nápad k realizaci. Knížku nyní nabízíme i k poslechu v audioknize, kterou vydává nakladatelství Albatros a text přečetl pro děti i dospělé autor knihy Arnošt Goldflam,

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 0
Datum vydání 14.08.2017
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,06 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050423435
Věk od 5
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 89 hodin 0 minut

Autor knihy

Arnošt Goldflam

Arnošt Goldflam


Arnošt Goldflam je režisér, herec a spisovatel, který se narodil roku 1946 v Brně. Krátce studoval na lékařské fakultě, pracoval jako dělník a technický úředník, intenzivně se věnoval výtvarnému umění; absolvoval studia činoherní režie na JAMU. Po absolutoriu zakotvil v brněnském HaDivadle. Od roku 1993 pohostinsky občas režíruje nebo režíroval např. v Dejvickém divadle, Divadle Archa, Divadle Na zábradlí, Divadle Komedie, Klicperově divadle Hradec Králové, Ypsilonce, Národním divadle Brno a Praha či Městských divadlech pražských. Kromě toho vyučoval režii a tvůrčí psaní na divadelní fakultě JAMU, kde byl jmenován profesorem. Je autorem více než 40 divadelních dramatizací a více než 40 divadelních her. V televizi a filmu nejčastěji bývá obsazován jako bizarní typ. Vyšlo mu několik povídkových a dětských knih, za titul Tatínek není k zahození získal cenu Magnesia Litera.