Zásilka z Knihozemě


Malý princ

Malý princ

Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí i o odpovědnosti za ty, které máme rádi. A vůbec nezáleží na tom, odkud pocházíme… Nesmrtelný příběh, který svým půvabem okouzlil již mnohé generace, se vrací v naprosto originálním zpracování.

Číst více
Atlas vyhubených živočichů

Atlas vyhubených živočichů

I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Právě některá z nich však můžete poznat alespoň díky tomuto výpravnému atlasu, který mapuje příběhy vyhynulých druhů a hledá příčiny jejich smutného konce. Podnikněte vzrušující cestu za těmito zvířecími tvory a přeneste se díky celostránkovým ilustracím do jejich neuvěřitelného světa!

Číst více
Moře potkalo oblohu

Moře potkalo oblohu

Jonáš žije u moře a pokaždé, když z okna domu pohlédne na jeho hladinu, vzpomene si na příběhy, které mu vyprávěl dědeček. Na magické příběhy o místě, kde se moře potkává s oblohou. Medúzy a velryby se tam vznášejí, zámky a ptáci plují. Jonášův dědeček už sice nežije, ale chlapec dostane nápad – na dědečkovu počest postaví loď a to místo, o kterém mu tolik vyprávěl, najde!

Číst více
Medvídek na farmě

Medvídek na farmě

Medvídek má malou farmu, kde se stará o zvířátka – slepičky, ovečky i koníky. Pomáhá mu jeho kamarád prasátko, jenže občas se mu to tak trochu vymkne z kopýtek. A podle toho to pak na farmě vypadá. Prožijte jeden den s medvídkem a jeho kamarádem, poznávejte zvířátka, která žijí na farmě, a čarujte s kouzelným pohyblivým táhlem. Užijete si spoustu legrace!

Číst více
Ukradený poklad

Ukradený poklad

Julie se nemůže dočkat, až se s tátou začtou do nové knížky o pirátech. Když se pak v jejím pokojíčku objeví pirátská truhla se vzácným pokladem, která ale hned druhý den zmizí, vydá se společně s kapitánem pirátů na záchrannou výpravu. Pátrání je zavede až do honosného sídla chamtivého, nevypočitatelného souseda Krysáka. Podaří se jim poklad získat zpět?

Číst více