Moře potkalo oblohu


Eric Fan, Terry Fan

Vydejte se na snovou plavbu do hlubin srdce. Celosvětově oceňovaná klasika.

Jonáš žije u moře a pokaždé, když z okna domu pohlédne na jeho hladinu, vzpomene si na příběhy, které mu vyprávěl dědeček. Na magické příběhy o místě, kde se moře potkává s oblohou. Medúzy a velryby se tam vznášejí, zámky a ptáci plují. Jonášův dědeček už sice nežije, ale chlapec dostane nápad – na dědečkovu počest postaví loď a to místo, o kterém mu tolik vyprávěl, najde!

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 48
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.05.2019
Formát 230x280 mm
Hmotnost 0,467 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Eric Fan, Terry Fan
Původní název Ocean Meets Sky
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Eliáš
EAN 9788000053585
Věk od 4
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor knihy

Eric Fan

Eric Fan


Eric se narodil na Havaji a vyrostl v kanadském Torontu, kde také studoval ilustraci, sochařství a film. Miluje staré bicykly, hodinové strojky a zdánlivě nesplnitelné sny. První knihou pro děti, kterou vytvořil společně s bratrem Terrym, je Noční zahradník. Na úspěch pak navázali publikací Moře potkalo oblohu.

Terry Fan

Terry Fan


Ještě ani neuměl mluvit a už po stěnách čmáral obrázky letadel. Postupně, jak Terry vyrůstal, začal trávit celé dny (i noci) vymýšlením příběhů a malováním čarokrásných obrazů. Narodil se v Illinois, ale výtvarné umění vystudoval v Torontu, kde dodnes žije. S oblibou si představuje, že zdejší jezero Ontario není jezero, ale moře.