Neuvěřitelné září


Petra Braunová

Proč Tomáš prožívá neuvěřitelné září? Proč má strach? S čím souvisejí kruhy v obilí a bledé bytosti? Dočtete se v Neuvěřitelném září!

Desetiletý Tomáš má strach. Dějí se kolem něho podivné věci, a on neřekl nikomu ani slovo. A protože si už neví rady, začne si tajně psát deník. Jemu prozradí, co se stalo o prázdninách a proč prožívá tak neuvěřitelné září. Když se v létě na táboře s kamarádkou ukryli v pšeničném poli, byli svědky neobyčejné události. Během několika dní Tomáš pochopil, že kruh v obilí a bledé bytosti souvisejí jen s ním. Byl vybrán! Co bude dál? Tomáš má čím dál větší strach...

Číst více
169 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 116
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.01.2012
Formát 114x194 mm
Hmotnost 0,191 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000029115
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Petra Braunová

Petra Braunová


Po roce 1989 odjela jako au-pair do Francie a pobyt zúročila v knize Česká služka aneb Byla jsem aupair. Debutovala Rošťákem Oliverem (2003) a poté už publikovala každým rokem – knížky pro menší čtenáře (trilogie o Kubovi a Oliverovi, Tramvaj plná strašidel), pro kluky (Ztraceni v čase, 3333 km k Jakubovi, Dům doktora Fišera), pro dívky (Ema a kouzelná kniha, Borůvkové léto s Terezou) i pro dospělé (Pozorovatelka, Kalvárie, Klub radostí dnešního dne). Získala mnohá ocenění a je spisovatelkou na volné noze.