Justýnka a asistenční jednorožec


Kateřina Maďarková

Život bez fantazie by byl pěkná nuda!

„Akutní nedostatek fantazie“ - tak se jmenuje zvláštní Justýnčina diagnóza, na kterou jí doktor předepsal ještě zvláštnější léčbu - šest dní stráví s asistenčním jednorožcem Hubertem. Každým dnem naplněným jejich společným dobrodružstvím se svět kolem Justýnky zdá být zábavnější a barevnější. Podívají se na místa, o kterých děvčátko ve svém oblíbeném atlasu světa nikdy nečetlo - třeba k tajemné řece Slov, na planetu Fantazie nebo do jejího vlastního výkresu!

Jen kdyby se neblížil 31. srpen. Den, kdy Justýnčina léčba končí a Hubert se bude muset vrátit zpátky do lékárny ve Fialkové ulici.

Číst více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.07.2022
Formát 240x320 mm
Hmotnost 0,779 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Léna Brauner
EAN 9788000066783
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor knihy

Kateřina Maďarková

Kateřina Maďarková


Kateřina Maďarková se narodila ve Vrchlabí, ale dětství strávila v Karlových Varech. Po gymnáziu si pořídila dceru Justýnu, syna Eliáše, fenku Josefínu a kávovar Alfréda (v tomto pořadí). Studium medicíny, práv, syntézy léčiv a filozofie předčasně ukončila ještě před příjímacím řízením. Pracovala jako moderátorka a redaktorka v rádiu i televizi. Její knižní prvotinou je titul Justýnka a asistenční jednorožec a psaní by se ráda věnovala i v příštích letech. Až ji přestane bavit, pravděpodobně se vrhne na dráhu jazzové zpěvačky nebo profesionální chovatelky lenochodů. Není veganka.