Nech už mám desať!


Zuzana Štelbaská

Nová kniha obľúbenej Zuzky Štelbaskej je nadupaná humorom, akciou a TAJOMSTVAMI!

NECH UŽ MÁM DESAŤ!

Toto je najväčšie želanie tretiačky Kiky, ktorá presne PRVÉHO APRÍLA na svoje deviate narodeniny dostala od rodičov denník.

TO FAKT?!!!

Čo si tam má akože písať?!!! Aká somarina! Všetko sa však zmení, keď Kike do života vstúpi TAJOMNÁ spolužiačka a NAJVÄČŠÍ pes na svete.

A denník je zrazu plný VZRUŠUJÚCICH dobrodružstiev a prekvapení – ako to bolo s klubom najlepších kamošiek, kto hnusne šikanoval Sáru, prečo Bobino skončil u Olivera, aké tajomstvo skrýva brat Majo a čo polícia odhalila v škole. Bolo to ŠO-KU-JÚ-CE!

Kika je ako ty, obyčajné dievča z obyčajnej školy, ktoré miluje zvieratá, má super veľkého a otravného malého brata a hlavne najskvelejšie kamošky.

Číst více
369 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.05.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,38 kg
Jazyk slovenština
Ilustrátor Tomáš Kopecký
EAN 9788056633168
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Zuzana Štelbaská

Zuzana Štelbaská


Autorka, překladatelka a čtenářka knih pro děti a mládež. Od patnácti let působí v médiích, začínala v lokálních prešovských médiích, později působila v RTVS jako moderátorka, scenáristka a dramaturgyně, dnes je šéfredaktorkou publicistiky v TV Markíza. Ve svých knihách se věnuje zejména dětským příběhům, které jsou často inspirovány skutečnými událostmi. Píše pro všechny dětské a YA věkové kategorie, přičemž prostředí příběhů a povídek je silně ovlivněno jejím vztahem k přírodě a zvířatům. Podle její knihy Mami, kup mi slona vznikl stejnojmenný seriál pro RTVS, který režíroval Bohdan Sláma.