Děvčátko a velký černý pes


Daniela Krolupperová

Příběh jednoho velkého dobrodružství s nejlepším přítelem člověka

Marika bydlí ve vesnici vysoko v horách jen s přísnou tetou. Lidé tu musí tvrdě dřít, aby si vydobyli místo k žití, a jídla není nikdy dost. A tak když teta jednoho dne zjistí, že Marika tajně krmí potulného psa, v návalu zlosti ji vyhodí z domu. Marika se však nezalekne, vydá se na dalekou cestu k moři, o kterém jí kdysi vyprávěla maminka. Dojde statečné děvčátko šťastně k cíli?

Číst více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.08.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,244 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Tereza Konupčíková
EAN 9788000068213
Věk od 7
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

kritiky.cz - Děvčátko a velký černý pes

...„Příběh se mně moc líbil a doporučím ho všem, co mají rádi dobrodružství i pejsky a nejen to. Knihu ocení rodiče, prarodiče, učitelky, ale především děti, které chtějí něco zajímavého a nevšedního zažít.“...

Autor knihy

Daniela Krolupperová

Daniela Krolupperová


Daniela Krolupperová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií a mnohé z jejích titulů získaly ocenění. Od ukončení studia pracuje ve svobodném povolání jako překladatelka a tlumočnice ze severských jazyků. Její první knihy směřovaly k populárně-naučné literatuře (Proč mluvíme česky, Viropis), ale beletristické příběhy na sebe nenechaly dlouho čekat. Pro menší děti jsou to např. Sedmilhář Josífek, Policejní křeček, Kouzelná aktovka, trilogie o Bubáčkovi či Atlas strašidel. Pro starší čtenáře Společenstvo klíčníků, Zločin na Starém Městě pražském a další.