Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech


Maja Säfströmová

Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky

Po velkém úspěchu Ilustrovaného atlasu neuvěřitelných faktů o zvířatech přichází jeho autorka Maja Säfström s pokračováním - tentokrát zaměřeným na to nejroztomilejší ze zvířecí říše. Na mláďátka! Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? (Auvajs!) Že maličké koaly se zpočátku musí živit matčiným trusem, aby si posílily imunitu? Že se mořští koníci nerodí mamince, ale svému tatínkovi? Nebo že veverčata mají mléčné zoubky stejně jako děti? V Ilustrovaném atlasu legračních faktů o mláďatech se na každé stránce dozvíte pecku, s níž vaše děti ve škol(c)e zaperlí!

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.04.2020
Formát 150x190 mm
Hmotnost 0,353 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Fantastiska fakta om djurungar
Původní jazyk švédština
Překladatel Kateřina Hajžmanová
EAN 9788000058399
Věk od 5
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Recenze

marky-books.blogspot.com - Ilustrovaný atlas roztomilosti na druhou

„Každé zvíře na planetě má nějaké svoje tajemství... nebo aspoň tak to působí v knížkách Maji Säfström, švédské výtvarnice a architektky. Tyhle knížky jsou kombinací zajímavých faktů ze světa zvířat a neskutečné roztomilosti v podobě nádherných ilustrací.“

Autor knihy

Maja Säfströmová

Maja Säfströmová


Výtvarnice a architektka Maja Säfströmová žije ve Stockholmu, kde také provozuje designový obchůdek. Její první kniha, Ilustrovaný atlas neobyčejných faktů o zvířatech, vyšla v roce 2016 a setkala se s velkým ohlasem po celém světě. Zaslouženě také získala mnohá ocenění a práva na její vydání byla prodána do téměř dvaceti zemí. Maja od té doby vytvořila další dvě pokračování – jedno zaměřené na pravěké tvory a druhé o zvířecích mláďatech.