Světový atlas strašidel a duchů


Katarína Belejová H., Petra Bartíková, Štěpánka Sekaninová

Jsou krásní a děsiví zároveň. Seznamte se s nejpodivnějšími tvory světa!

Strašidla byla, jsou a budou, o tom nemůžou být pochyby. Pokud chceš vědět, jaká strašidla bubákují v Evropě, v Asii a na dalších kontinentech, přečti si tento Atlas strašidel celého světa. Na následujících stránkách zjistíš, která strašidla jsou nebezpečná – a tudíž je radno se jim vyhýbat – a která jsou naopak mírná jako beránek. Dozvíš se, co od nich můžeš čekat, ale i to, jak se těm zlomyslnějším tvorům ubráníš, když na ně náhodou narazíš. Poznej strašidla všech kontinentů. Přestaň se jich bát!

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 88
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.10.2019
Formát 230x330 mm
Hmotnost 0,759 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Patrik Antczak
EAN 9788000055572
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Štěpánka Sekaninová vyrostla a své dětství strávila v kolínských rovinách Polabské nížiny. Ze srdce Čech ji osud zavál do srdce Moravy. Na FF MU vystudovala Český jazyk a historii. Ještě během studií začala pracovat v ČT Brno, kde jako redaktorka zpravodajství procestovala a poznala každý kout Jihomoravského regionu. Ze zpravodajství později přešla na dramaturgii zábavných a dětských pořadů brněnského studia. Vzhledem k tomu, že Štěpánka miluje knihy a celý svůj život touží psát, nezaváhala ani minutu, když se jí na její další životní cestě naskytla příležitost pracovat jako literární redaktorka v Albatros Media. A tak píše, je obklopena nádhernými knihami a plní si svůj dětský sen…