Rok v zahradě


Petra Bartíková

Zjisti, jak se mění příroda v zahradě na jaře, v létě, na podzim a v zimě.

Bzz bzz! Pestřenka odstartovala nálet na mšice, které škodí rostlinkám. „Do toho!“ fandí mušce slunéčko sedmitečné. Mezitím se v trávě mihla myška s dlouhým čumáčkem. Nebo že by to byl rejsek? No ovšem! Myšce se tolik podobá!

Zajdi se za ním a dalšími zvířaty podívat do zahrady! Zjisti, jak se mění život na zahradě na jaře, v létě, na podzim a v zimě. Kdy co roste nebo kvete, co dělá žížala hluboko pod zemí, jak se vyvíjí žába?

Díky této knize se podíváš i pod záhon s růžemi. Zjistíš, jak to vypadá doma u krtka nebo kde si čmeláci stavějí hnízda. Naučíš se poznávat hmyz, který žije na zahradě, a vyrobíš si domeček pro slunéčko sedmitečné. Návod najdeš uvnitř!

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 18
Datum vydání 22.05.2017
Formát 250x250 mm
Hmotnost 0,4 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Aneta Žabková
EAN 9788000044538
Věk od 3
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.