Hrajeme si - nezlobíme


Ondřej Müller

Do třetice hledací leporelo po úspěšných titulech Jedeme, jedeme a Nakupujeme!

Příběhy veselé rodinky Stratilů z oblíbených hledacích leporel Jedeme, jedeme a Nakupujeme! pokračují v třetím leporelu s názvem Hrajeme si - nezlobíme. Na každé z pěti pestrých dvoustran tak mohou děti samy nebo s dospělými hledat známou rodinku i jejich domácí mazlíčky. Velké hledání pak začne ve chvíli, kdy papoušek na posledním obrázku zjistí, že mu chybí noty.

Leporelo nezapře svou kresbou komiksový charakter, protože oba tvůrci, scenárista Ondřej Müller i kreslíř Libor Páv, komiks milují a léta se mu věnují.

Číst více
99 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr leporelo
Počet stran 12
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.02.2019
Formát 240x160 mm
Hmotnost 0,158 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Libor Páv
EAN 9788000053400
Věk od 2
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Autor knihy

Ondřej Müller

Ondřej Müller


Ondřej Müller (1966) vydal v nakladatelství Albatros více než třicet knih ilustrovaných Zdeňkem Burianem, převážně dobrodružnou klasiku, mezi nimi i Burianova díla, která se v knižní podobě objevila vůbec poprvé. Spolu s Rostislavem Walicou uspořádal pět monografií, které systematicky mapují dílo Zdeňka Buriana. V Albatrosu a v Egmontu se podílí na vydávání komiksů, především z frankofonní oblasti (Tintin, Thorgal, Nestor Burma a další), ve spolupráci s Tomášem Prokůpkem a Pavlem Kořínkem po léta představuje osobnosti českého komiksu, jako jsou Karel Franta, Jaroslav Malák, Jiří Kalousek, Miloš Novák, Jan Fischer, Věra Faltová a další.