Krtkovy veselé hrátky


Ondřej Müller, Irena Tatíčková

Knížka hrátek, malovánek a hádanek s oblíbeným Krtečkem.

Knížka hrátek, malovánek a hádanek s oblíbeným Krtečkem je určena k samostatné zábavě dětí i ke hře s rodiči.

V první části knihy se Krtek snaží uzdravit nemocnou kamarádku myšku a děti mu pomáhají, v další části vyráží Krtek do světa, sbalí si potřebné věci a pak postupně projde Afrikou, Amerikou, Asií, Austrálií a Antarktidou. Nakonec se opět dostane domů do Evropy a učí se poznávat vlajky. Během cesty po zeměkouli Krtek řeší různé rébusy a hádanky. A poslední část knížky je uspořádána jako soutěžení mezi Krtkem a myškou, takže dítě si může hrát buď samo anebo s rodiči či sourozenci.

Krtkovy veselé hrátky v domalovánkách a rébusech pomáhají rozvíjet dětskou tvořivost a hravou formou učí děti soustředění a pozornosti při určování rozdílů barev, počtu předmětů a procházení bludištěm.

Číst více
129 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 100
Datum vydání 27.04.2015
Formát 210x295 mm
Hmotnost 0,44 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Zdeněk Miler
EAN 9788000038957
Věk od 2
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Autor knihy

Ondřej Müller

Ondřej Müller


Ondřej Müller (1966) vydal v nakladatelství Albatros více než třicet knih ilustrovaných Zdeňkem Burianem, převážně dobrodružnou klasiku, mezi nimi i Burianova díla, která se v knižní podobě objevila vůbec poprvé. Spolu s Rostislavem Walicou uspořádal pět monografií, které systematicky mapují dílo Zdeňka Buriana. V Albatrosu a v Egmontu se podílí na vydávání komiksů, především z frankofonní oblasti (Tintin, Thorgal, Nestor Burma a další), ve spolupráci s Tomášem Prokůpkem a Pavlem Kořínkem po léta představuje osobnosti českého komiksu, jako jsou Karel Franta, Jaroslav Malák, Jiří Kalousek, Miloš Novák, Jan Fischer, Věra Faltová a další.