Rychlé šípy - sešit


Rychlé šípy - sešit 6

Rychlé šípy - sešit 6

V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. Tématem šestého čísla jsou knihy Pod junáckou vlajkou a Devadesátka pokračuje, na které odkáže komiks Marka Pokorného a únikovka Honzy Smolíka. Velkým komiksem bude Nebožtíkovo tele od autorů komiksové ságy Rváčov – Džiana Babana a Richarda Fischera, který nás přivede k nálezu mrtvých německých vojáků ve Stínadlech. A pokračují samozřejmě i Nikkarinovi Plantážnici.

Číst více
Rychlé šípy - sešit 5

Rychlé šípy - sešit 5

V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. Tématem jsou tentokrát povídky – výtvarně je zpracovali Jiří Grus, Miroslav Schönberg a Michal Kocián. Nechybí ani Nikkarinovi Plantážníci nebo únikovka od Honzy Smolíka.

Číst více
Rychlé šípy - sešit 4

Rychlé šípy - sešit 4

V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. V komiksu Poslední dobrodružství Černé vlajky, který podle scénáře Petra Hugo Šlika nakreslil Ticho 762, se vydáte do Sudet těsně po německém záboru. Nechybí ani Nikkarinovi Plantážníci, únikovka od Honzy Smolíka nebo cesta do Jezerní kotliny z pera Pavla Čecha. A právě legendární Chatě v Jezerní kotlině se věnuje téma čísla.

Číst více
Rychlé šípy - sešit 3

Rychlé šípy - sešit 3

Moderní sešitové vydání Rychlých šípů udělá radost všem plantážníkům od 6 do 99 let! Původní díly slavného komiksu doprovázejí nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. S kreslířem Nikkarinem budete sledovat dnešní Plantážníky, kteří pátrají po minulosti slavného klubu. Dobrodružství v Tajemné Řásnovce prožijete v komiksu Barbory Kyškové, s Alžbětinou Prknářovou zvanou Haha-Bimbi se setkáte v komiksu Kateřiny Čupové. A k tomu vás opět čeká spousta her, kvízů, zajímavostí a soutěží.

Číst více
Rychlé šípy - sešit 2

Rychlé šípy - sešit 2

V každém díle najdete původní komiksový seriál a zároveň zbrusu nové komiksy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. Komiksy doplňují texty o foglarovkách, hry a soutěže, tentokrát o románu Hoši od Bobří řeky.

Číst více