Račte vstoupit do muzea


CZ

Fungarium

Fungarium

Vítejte ve Fungariu! Vstupte do bohatě ilustrovaného muzea, které vám představí jednu z nejpodivuhodnějších forem života na Zemi v jasných barvách. Seznámíte se se všemi druhy hub – od žampionů, které najdete na pultech obchodů, až po penicilin a další, jež změnily chod lidských dějin. Probádejte pestré království hub a lišejníků a zjistěte, proč jsou tak důležité pro veškerý život na naší planetě!

Číst více
Dinosaurium - pro mladší čtenáře

Dinosaurium - pro mladší čtenáře

Vítáme vás v Dinosauriu. Máme otevřeno, kdykoli se vám zachce. Toto muzeum vás přenese o miliony let zpátky v čase a objevíte v něm ta nejdivočejší a největší suchozemská zvířata, jaká kdy existovala: dinosaury. Kde žil T-rex? Čím se živil brachiosaurus? Uměli dinosauři plavat a létat? A proč vyhynuli? Račte vstoupit, království dinosaurů se tentokrát speciálně pro mladší čtenáře otevírá v celé své kráse.

Číst více
Planetarium

Planetarium

Vítejte v Planetariu. Tohle muzeum má otevřeno, kdykoli se vám zachce. Za jeho branami na vás čeká pozoruhodná sbírka vesmírných těles od drobných ledových měsíců po obrovité galaxie. Jak velký je vesmír? Jak vznikl a jaká tajemství ukrývá? Račte vstoupit a prozkoumejte vesmír ve vší jeho velkoleposti.

Číst více
Animalium - kniha her

Animalium - kniha her

Kniha plná kreslení a vybarvování pro všechny milovníky a milovnice zvířat od autorky úspěšné knihy Animalium. Vezmi pastelky a vydej se na dobrodružství v království zvířat. Dostaň se z bludiště medúz, dokresli tropické ryby na korálový útes, vybarvi výjev z pouště a vymýšlej si vlastní bájná stvoření. Ponoř se do světa Animalia!

Číst více
Animalium - kniha plakátů

Animalium - kniha plakátů

Přinášíme kolekci 28 překrásných ilustrací vybraných z úspěšné knihy Animalium. Plakáty uvnitř jsou fantastická pocta, kterou říši zvířat vzdává talentovaná ilustrátorka Katie Scottová. Na druhé straně každého plakátu najdeš u jednotlivých živočichů popisky. Prohlédni si podrobné ilustrace tučňáků, exotických ptáků, slonů, netopýrů, dravých ptáků, želv, hmyzu, čolků, ryb, hadů a mnoha, mnoha dalších.

Číst více
Dinosaurium

Dinosaurium

Vítejte v Dinosauriu, unikátním muzeu, které má otevřeno 365 dní v roce. Je domovem neobyčejné sbírky druhohorních příšer, od miniaturního troodona až po obrovitánského brachiosaura. Jak se dinosauři vyvíjeli? A proč měli někteří z nich pera a jiní zase šupiny? Račte vstoupit a prozkoumejte svět dinosaurů v celé kráse.

Číst více
Příběh života

Příběh života

Vítáme vás v Příběhu života. Máme otevřeno, kdykoli se vám zachce. Najdete u nás pestrou paletu živočichů, kteří zastupují jednotlivá období v historii Země, od řas přes archaeopteryxe přes první savce až po prvního člověka. Račte vstoupit, fantastický příběh života na Zemi začíná.

Číst více
Botanicum

Botanicum

Vítejte v Botanicu, jediném muzeu, které má otevřeno, kdykoliv se vám zachce. Vystavuje ty nejkrásnější, nejexotičtější a nejpodivnější rostliny, které ohromí každého čtenáře. Prozkoumáte titěrné řasy, rozmanitě zabarvené houby, lišejníky i velkolepé masožravky. Navíc se dozvíte, jak se rostliny s ubíhajícím časem vyvíjely a jak moc se musely přizpůsobit, aby vůbec přežily. Račte vstoupit, království rostlin se vám otevírá v celé své kráse!

Číst více
Animalium

Animalium

Vítejte v Animaliu! V muzeu, které je otevřené 365 dní v roce. Vystavuje ty nejkrásnější exponáty a vy do něj můžete chodit, kdy se vám zachce. Najdete zde pestrou paletu téměř dvou set živočichů, kteří okouzlí návštěvníky každého věku. Prozkoumáte rozmanité biotopy planety Země. A co víc? Dozvíte se, jak se živočišstvo vyvíjelo, jak vypadají zvířecí útroby, a další zajímavosti. Račte vstoupit – království zvířat se vám otevírá v celé své kráse!

Číst více