Charlie - Nimmová J.


Charlie a ukrytý král

Charlie a ukrytý král

Pátý díl populárních příběhů o obyčejném klukovi s neobyčejnými vlastnostmi je tu! Kam se poděla všechna zvířata? Proč je Charlieho maminka očarovaná? Proč se v Bludově akademii dějí divné věci? Kdo v tom všem má prsty?

Číst více
Charlie a Zrcadlový hrad

Charlie a Zrcadlový hrad

Charlie Hnát se dostává i se svými nerozlučnými přáteli do potíží. V temných laboratořích Bludovy akademie se chystá něco nekalého, Charliemu kdosi ukradne kouzelnou hůlku, a tak školní rok nezačíná vůbec dobře. Billy Krkavec je sice konečně adoptován, ale jeho rodiče mají do vysněné laskavé maminky a milujícího tatínka hodně daleko. Navíc se ve škole objevuje nový obdařený student Jošua Tlapín, jehož nadáním je magnetismus. A tak je křehká rovnováha mezi silami dobra a zla povážlivě ohrožena!

Číst více
Charlie a kouzelný kuličas

Charlie a kouzelný kuličas

Dobrodružný fantasy příběh o žákovi kouzelnické akademie, volně navazuje na předchozí knížku Charlie a tajuplná truhlička. Další díl řady se vrací k příběhu o dětech Rudého krále, které jsou nadané nadpřirozenými schopnostmi a žijí v našem světě. Tentokrát příběh začíná v době, kdy do školy, kterou tyto děti navštěvují, chodil i Charlieho prastrýc Henry. Ten se náhle ocitá v budoucnosti - Charlieho době, kam ho odeslal zlý bratranec Ezekiel. A kolotoč záhad a dobrodružství se roztáčí…

Číst více
Charlie a modrý hroznýš

Charlie a modrý hroznýš

V Bludově akademii se skrývá další temná záhada. Na půdě se kdysi ztratil chlapec a už ho nikdy nikdo nespatřil. Charlieho to samozřejmě velice zajímá, ale má jiné starosti – zmizel totiž i jeho poněkud ztřeštěný strýček Paton. A mezi obdařené děti přichází nová dívka – Belle. Její oči všem nahánějí hrůzu… Třetí díl řady o Charliem a jeho neobyčejných kamarádech.

Číst více