Winston


Winston: Velká školní loupež

Winston: Velká školní loupež

V několika hamburských školách dojde k loupeži. Lupiči si pokaždé odnesou školní trezor a v něm uložené peníze za školní obědy. Ve škole, kam chodí Kira, se ovšem neztratí peníze, ale maturitní písemky z matematiky! Jedna z nich patří i Tomovu bratrovi Nicovi, takže Kira a její kamarádi jsou odhodlaní pachatele vypátrat. A to by nebyl Winston, aby se do pátrání taky nezapojil! Kromě zločinců však tentokrát bude muset svést souboj i s nečekaným rivalem, bílým kocourem, který se objevil ve dvoře...

Číst více
Winston: Agent tichošlápek

Winston: Agent tichošlápek

Shrňme si to: umím mluvit. Umím číst. A umím i psát, to jsme si právě ověřili. Umím anglicky, velkou a malou násobilku. A teď to přijde: umím dokonce i rusky! Minimálně rusky rozumím. Zkrátka a dobře: jsem Superwinston! Jsem nejchytřejší kocour ve vesmíru! Jsem světová špička!

Číst více
Winston: Kocourova tajná mise

Winston: Kocourova tajná mise

Winston je nevrlý šlechtěný kocour, který snad nikdy nevystrčil čumáček z bytu, co obývá se svým páníčkem. Až jednou mu osud přivede do cesty dvanáctiletou Kiru. A pak se začnou dít věci… Kira a Winston si jednou během bouřky po zásahu bleskem prohodí těla, a kocour tak musí najednou chodit do školy a Kira v kůži Winstona se potýká s nepřátelsky naladěnými potulnými kočkami ze dvora. Jak si s tím vším poradí? A podaří se jim nakonec vrátit se zpátky do vlastního těla?

Číst více