Roary


Roary vzlétnul

Roary vzlétnul

Druhé DVD vám přináší dalších sedm desetiminutových epizod. Červené autíčko Roary znovu řádí na Stříbrné stopě a zažívá spoustu příhod se svými kamarády. Popis jedné ze sedmi kapitol: Roary vzlétl Roary má velký problém, pan Karburátor je nespokojený s tím, jak se mu ošklivě kouří z motoru. Ale jeho kamarád Boris už má plán. Nebezpečná záměna však způsobí, že se Roary náhle vznáší nad závodní dráhou. Budou mu kamarádi umět pomoci?

Číst více
ROARY - Sisi jede naplno

ROARY - Sisi jede naplno

Víte, že jediná Sisi dokáže motor přepnout na elektrický pohon dobíjený solárními panely? A tak když blesk vyřadí závodní dráhu z provozu a auta jsou bez paliva, Sisi vystartuje pro pomoc. Nic není snadné, jak se to zdá z počátku. Ani záchranná akce. Chcete vědět, co vlastně Sisi rozzlobilo?

Číst více
ROARY - Roaryho dílna

ROARY - Roaryho dílna

Už zase má Boris pěkně nahnáno! Jen na chvilku si šel v poledne zdřímnout, a to si neumíte představit, co se zatím v dílně semlelo! Tam to vypadalo! Na podlaze rozježděné olejové skvrny a auta vypadala, jako by projela hnojištěm. Jak to všichni stihnou vypucovat, než dorazí reportér, který o nich chce napsat pochvalný článek?

Číst více
ROARY - Vylétla jiskra

ROARY - Vylétla jiskra

Králík Jiskra si ve svém doupěti u Bláznivé zatáčky rád kutí a opravuje svůj skateboard. Ale copak tam má klid? Pokaždé, když auta přejedou kolem, rozhoupe se mu nářadí na stěnách a popadá mu na hlavu. A toho rámusu! A dost, řekne si Jiskra jednoho dne a vymyslí pěknou lotrovinu.

Číst více
ROARY  Hrací sešit a omalovánky 2

ROARY Hrací sešit a omalovánky 2

Znovu se setkáte se všemi slavnými závodníky a dozvíte se, co nového se odehrálo. Omalujete si Roaryho, jak slaví své první narozeniny, Sisi zase při nádherném přemetu, Vrtákovi ukážete cestu bludištěm a se Všetečkou pomůžete při záchranné akci. Až všechny závodní auta omalujete, čekají na vás různé doplňovačky i osmisměrka!

Číst více
ROARY - Expresní dodávka

ROARY - Expresní dodávka

Ve čtvrté epizodě Boris odmítá pracovat z prázdným žaludkem, vždyť ani auta nejezdí s prázdnou nádrží! Ještě že má Roaryho, malé červené závodní auto, které se nabídne, že mu dojede k farmáři Zelenáčovi pro mléko a vajíčka. Na farmě je jedna dvě. Ale co zpátky s nákupem? Dokáže jet Roary pomalu a rozvážně, aby mléko a vajíčka přivezl bez úhony?

Číst více
ROARY - Borisův velký trénink

ROARY - Borisův velký trénink

Na Stříbrné stopě se koná velký běžecký závod! Jak by si auta mohla nechat ujít takovou skvělou příležitost vidět konečně, jak se někdo jiný namáhá! Velký závod o koblihu začíná! Kdo zvítězí, Boris, Marša, Jiskra nebo kobliha? Kdo je v lepší kondici? Ale co je nejdůležitější, vyhraje někdo sladkou odměnu?

Číst více
Roaryho první den

Roaryho první den

Nový dětský fenomén od společnosti Chapman Ent. Ltd. UK – tvůrců Bořka stavitele. Televizní seriál vytvořený klasickou a počítačovou animací, vysílán na Minimax TV, je nejrychleji rostoucí značka pro chlapce ve věku 2 – 6 let v Evropě. V roce 2008 byla licence prodána do většiny evropských zemí, USA a Austrálie pod značkou Roary, závodní auto.

Číst více
Roaryho den na pláži

Roaryho den na pláži

Na závodní dráze Stříbrná stopa nutně potřebují písek! Proč ho nevzít na pláži? Není to také dobrá záminka ujet z toho shonu? Zatímco Boris s Roarym stavějí z písku hrad, Marša hledá startovní vlajku. Hádejte, kde se objevila? Boris ji zapomněl zapíchnutou v pískovém hradu!

Číst více
Roaryho první den

Roaryho první den

Roary je nováčkem na závodní dráze Stříbrná stopa. Jak ho ostatní auta přijmou? Překoná trému a nezalekne se výzvy dosavadního šampiona Maxiho, který by ho nejraději před ostatními zesměšnil? Nastartuje Roary správně závodnickou kariéru? Uvidíte sami!

Číst více
ROARY Hrací sešit a omalovánky 1

ROARY Hrací sešit a omalovánky 1

Roary ze stáje závodní dráhy Stříbrná stopa vám představí závodní auta a celý tým, který se o všechna auta vzorně stará. Borise, Maršu, šéfa pana Karburátora, a na každého vám něco prozradí. Až je všechny omalujete, čekají na vás různé doplňovačky i osmisměrka!

Číst více