Lily


Lily a kouzlo zrádců

Lily a kouzlo zrádců

Lily a Georgie se sice podařilo zachránit otce z vězení, ale jsou ve větším nebezpečí než kdy dřív! Zlovolná matka naplnila Georgie ošklivými kouzly a chce jí využít k provedení plánu, který zosnovala proti královské rodině. Lily musí spojit síly s přáteli i otcem, aby zlo porazila. Ale podaří se jí to vůbec, když stojí proti tak mocným kouzelníkům?

Číst více
Lily a zajatý kouzelník

Lily a zajatý kouzelník

Lily a Georgie mají před sebou obtížný úkol. Jejich otec je kvůli tomu, že je čaroděj, ve vězení, ale jen on jim může pomoci vyzrát na kletby, jež v sobě Georgie nosí. Jenže utajované vězení, ve kterém se nachází, je pod vlivem temných kouzel, a na jejich překonání nemají dívky dostatečně silnou magii. Pro pomoc musejí až za oceán. Najdou ale pomoc, ve kterou doufají? Nebo zůstanou na všechno samy?

Číst více
Lily a zářiví draci

Lily a zářiví draci

Lily a její sestra Georgie, děvčátka z kdysi slavného kouzelnického rodu, jsou na útěku. Ve světě, kde jsou kouzla zakázána, se však nemohou skrývat věčně. Kouzla si ale vždycky najdou cestu – a v temnotě se začínají probouzet zářiví draci.

Číst více
Lily 1

Lily 1

Kouzla si vždy najdou cestu… Lily, děvčátko z rodu kdysi mocných kouzelníků, žije se svou rodinou na ostrově, v domě, který stále více upadá. Současná královna před lety postavila magii mimo zákon a Lilyina otce nechala uvrhnout do zvláštního vězení pro kouzelníky. Matka se o Lily vůbec nestará a její o několik let starší sestra Georgie na ni také nemá čas, protože se s matkou neustále věnuje studiu magie – podle jedné věštby by totiž kouzelnické dítě mělo vrátit kouzelníkům zašlou slávu...

Číst více