Hrací sešit


Knížka samá díra - V zoo

Knížka samá díra - V zoo

Tom slaví narozeniny v zoo a pozval i svoje nejlepší kamarády Pavlíka, Danku, Samiru a Lukáše. A nemohou chybět ani maminka, dědeček a Tomova starší sestra Soňa. Spolu s paní veterinářkou Horovou a ošetřovatelem panem Pávem je najdeš na každé stránce. K tomu je tu spousta spletitých hledacích úkolů. Barevný kroužek vedle nich prozradí, která díra na odklápěcích stránkách poradí správné řešení.

Číst více
Knížka samá díra - Na výletě

Knížka samá díra - Na výletě

Pojeď s námi na výlet, bude to napínavé! Na každé stránce najdeš rodinu Dvořákových, opičku na útěku, zloděje šperků a policistku paní Pokornou. Navíc tu jsou další zapeklité hledací úkoly. Nemusíš se ale ničeho bát, barevné kroužky a děravé odklápěcí stránky ti pomůžou vše hravě zvládnout. Tak se pusť do dobrodružství.

Číst více
Šmoulí léto - hrací knížka

Šmoulí léto - hrací knížka

Komiksová hrací knížka je sestavena ze čtyř šmoulích příběhů, které se tentokrát odehrávají v letních měsících a je doplněna zajímavými hrátkami, rébusy, kvízy a bludišti, které děti rozptýlí při čtení. Je speciálně vytvořena pro český trh a jistě potěší všechny příznivce malých modrých šikulů. Komiksy i hádanky jsou určeny pro děti od šesti let, ale s rodiči si příběhy rády přečtou a hádanky zvládnou i mladší děti.

Číst více
Bible

Bible

Víte, kdo byl Noe, Izák, Jákob či Jonáš? Znáte dvanáct Ježíšových učedníků? Každý z třiceti pěti ilustrovaných biblických příběhů je doplněn o dvojstranů kvízů, puzzle,omalovánek a dokreslovánek a dalších úkolů pro zvídavé čtenáře. Poznejte svět Bible pomocí zábavných her!

Číst více
Šmoulí zima

Šmoulí zima

Titul je sestavený ze čtyř šmoulích příběhů, které se odehrávají v zimě a kolem Vánoc a je doplněný tuctem stran her, rébusů, kvízů a bludišť, které děti rozptýlí při čtení. Je speciálně vytvořený pro český trh a jistě potěší v předvánoční době všechny příznivce malých modrých šikulů. Komiksy i hádanky jsou určeny pro děti od šesti let, ale s rodiči si příběhy rády přečtou a hádanky zvládnou i mladší děti.

Číst více
Kreslíme si s Krtkem

Kreslíme si s Krtkem

Tentokrát Krtek pomůže předškolním dětem rozvolnit ruku a naučí je lépe malovat kruhy, vlnovky, svislé čáry apod. Na barevných dvoustranách najdou děti velké množství obrázků, ve kterých mohou vyhledávat zvířátka, učit se poznávat barvy a různé tvary.

Číst více
ROARY  Hrací sešit a omalovánky 2

ROARY Hrací sešit a omalovánky 2

Znovu se setkáte se všemi slavnými závodníky a dozvíte se, co nového se odehrálo. Omalujete si Roaryho, jak slaví své první narozeniny, Sisi zase při nádherném přemetu, Vrtákovi ukážete cestu bludištěm a se Všetečkou pomůžete při záchranné akci. Až všechny závodní auta omalujete, čekají na vás různé doplňovačky i osmisměrka!

Číst více
Rumcajsovy loupežnické hrátky

Rumcajsovy loupežnické hrátky

Postavička Rumcajse, kterou vytvořil Václav Čtvrtek a geniálně nakreslil Radek Pilař, znovu ožívá na stránkách hrací knížky. Rumcajs učí svého loupežnického synka Cipíska barvám, písmenkům, Cipísek se pokouší zvládnout jednoduché rébusy a hádanky. Sešit je určen dětem prvních tříd, které se s Cipískem hravou formou zdokonalují v dovednostech prvňáčků.

Číst více
Bavíme se s krtkem

Bavíme se s krtkem

Další ze série hracích knížek s oblíbeným Krtkem rozvíjí v domalovánkách a rébusech dětskou tvořivost a hravou formou učí děti soustředění a pozornosti při určování rozdílů, barev, počtu předmětů a procházení bludištěm. Tentokrát je knížka uspořádána jako soutěžení mezi Krtkem a myškou, takže díti si muže hry hrát buť samo anebo s rodiči či sourozenci.

Číst více
Cestujeme s Krtkem

Cestujeme s Krtkem

Další v řadě hracích knížek s Krtkem, která hravou formou děti seznamuje se světadíly a jejich základní charakteristikou. Krtek vyráží do světa, sbalí si potřebné věci a pak postupně projde Afrikou, Amerikou, Asií, Austrálii a Antarktidou. Nakonec se opět dostane domů do Evropy a učí se poznávat vlajky. Během cesty po zeměkouli Krtek řeší různé rébusy a hádanky. Celou knížku provází ve spodním řádku domalovánky a návodné kresby pro vlastní tvorbu dětí.

Číst více
Pojď s koťaty do školy

Pojď s koťaty do školy

Koťata známá z večerníčků i z knížek tentokrát poprvé přicházejí k dětem s rébusy a hádankami. Hrací knížka pro předškoláky je vytvořena tak, aby se děti hravou formou připravily pro zápis do první třídy a ověřily si vědomosti nezbytné pro vstup na základní školu.

Číst více
Říkáme si s Krtkem

Říkáme si s Krtkem

Další ze série úspěšných hracích knížek inspirovaných postavičkou Krtečka. Tentokrát se Krtek představí v 8 krátkých kreslených příbězích doprovázených dvouveršími Jiřího Žáčka. V knize je též sedm herních dvoustran, které hravou formou tříbí pozornost dětí.

Číst více