Áďa spadla do kanálu


Sylva Francová

Rozverná uličnice Áďa na dobrodružné výpravě do minulosti

Víte, jak to bylo s Golemem a kde je zahrada mrtvých? Nebo co dokážou vyčarovat alchymisté? A k čemu sloužily kašny a proč si raději nehrát na mostě na andílka? Holčička Áďa se ocitla v Praze dávných dob a se svými novými kamarády se vydává na cestu za dobrodružstvím. Během svého putování městem do minulosti objeví odpovědi na tyto otázky i na mnoho dalších. Nakonec zjistí, kudy vede cesta domů zpátky za sestrou, ale i to, co se jí ukrývá hluboko v srdci.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 120
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.05.2018
Formát 240x300 mm
Hmotnost 0,928 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000050430
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Recenze

Kamila Klímová

iliteratura.cz - Informovaní průvodci a mluvící sochy

„…V příběhu holčičky, která ve společnosti svérázných zvířecích průvodců objevuje historickou a vlastně tak trochu kouzelnou tvář našeho hlavního města, autorka dokonale využila bohaté ilustrátorské zkušenosti…“

Autor knihy

Sylva Francová

Sylva Francová


Sylva Francová vystudovala Akademii výtvarných umění a Pedagogickou fakultu UK v Praze, absolvovala stáže na univerzitách ve Velké Británii a USA. Své fotografické projekty vystavuje v Čechách i zahraničí. Je spoluzakladatelkou časopisu Fotograf, získala různá ocenění či granty, například Hlávkovu cenu, vítězství v Portfolio Review 2007 v Bratislavě, grant Nadace pro současné umění atd. Věnuje se autorské knižní tvorbě, ilustracím a animacím.